RISTIĆ PREVOĐENJE

Prevođenje je jedno od tradicionalnih zanimanja sa dugom istorijom postojanja, prisutno u svim zemljama sveta, kao vrlo kompleksno i zahtevno, posebno ako se radi i prevođenju na više jezika.

Agencija za prevodilačke usluge Ristić Prevođenje je prevodilačka agencija koja se ovim poslom bavi vise od jednu deceniju i to sa velikih uspehom o čemu svedoče brojni zadovoljni klijenti. Ristić Prevođenje čine tim eksperata sa neophodnim iskustvom, znanjem, diplomama i licencama iz ove oblasti poslovanja.

Ono što je karakteristično za Ristić Prevođenje je da pruža usluge svih vrsta prevođenje, od simultanog, do pisanog. Zahvaljujući stalnom usavršavanju i širenju znanja, Ristić Prevođenje istupa u okviru agencije i kao sudski tumač.

Agencija pruža usluge prevođenja različitih vrsta dokumenata (lična i korporativna) na preko deset svetskih jezika u najkraćem mogućem roku i stalnu dostupnost. Neka od dokumenata su: izvodi iz matične knjige i druga lična dokumenta, ugovori, statuti, tenderska dokumentacija, diplome i brojna druga.

Jezici na koje se prevodi, uz overu dokumentacije su: engleski, nemački, holandski, norveški, švedski, ruski, mađarski, hrvatski, makedonski, slovački, poljski, rumunski, italijanski, francuski, grčki, turski i slovenački jezik.

Zahvaljujući Ristić Prevođenju mnogi su uspeli da ostvare svoje poslovne i privatne ciljeve.

Strategija poslovanja je do sada bila usmerena na razvoj i omogućila nam je prilagođavanje postojećem tržištu i njegovim karakteristikama. U budućem periodu strategija će biti usmerena na širenje tržišta i obuhvatanje što većeg broja klijenata zahvaljujući brojnim jezicima za koje Agencija pruža prevodilačke usluge. Zadržavanje stalne dostupnosti, uz uvažavanje hitnih potreba klijenata, će biti i dalje strateški važan korak.

Vizija je postati vodeća prevodilačka agencija u našem okruženju, širenjem tržišta, baze zadovoljnih klijenata i stalnim praćenjem novih procesa rada iz naše oblasti. Tim eksperata, osposobljenih za sve vrste prevođenja, daje mogućnost za ostvarivanje ove vizije.

Svojim poslovanjem stvoriti najbolje uslove za klijente, adekvatnom strategijom poslovanja i uvažavanjem njihovih potreba. Kod pružanja prevodilačkih usluga vodimo se najvišim standardima i proverenim kvalitetom.

Osnovni cilj poslovanja je uticaj na razvoj novih ideja iz oblasti prevođenja, putem novih projekata. Usavršavanjem i konstantnom edukacijom cilj je da se poveća broj zadovoljnih klijenata, bilo fizičkih lica, bilo korporativnih klijenata, uz zadržavanje već postojećeg portfolija klijenata.

Zašto odabrati nas

Pružanje usluga sudskog tumača

Licencirani i ovlašćeni za sudsko prevođenje.

Višedecenijsko iskustvo

Preko 20 godina rada.

Profesionalno pružanje usluga

Stručnost, koju konstantno usavršavamo.

Veliki broj jezika na koje prevodimo

Prevođenje na preko 10 svetskih jezika.

Proveren kvalitet usluga, uz povoljne cene

Veliki broj klijenata, uz povoljnost usluga.

Maksimalna posvećenost klijentima

Svi klijenti podjednako važni.

Zagarantovano čuvanje poslovne tajne za svakog klijenta i svaki dokument

Sadržaj dokumenata ostaje tajna.

Prevođenje tipskih i specifičnih dokumenata za sva fizička i pravna lica

Prevođenje svih dokumenata na zahtev klijenata.

Dostupnost klijentima 24h za hitno prevođenje na engleski jezik tipske dokumentacije

Shvatamo značenje reči hitno.

Povoljno prevođenje tipskih dokumenata na hrvatski jezik!

 

Nazovite nas na 063 85 45 689

Ovaj prozorčić će da se zatvori za 20 sekundi